парфюм Zippo Dresscode Black

Легендарната марка Zippo пусна през октомври 2013-та нова версия  на парфюма „Dresscode Black”, предназначена за мъже на възраст над 25 години, стремящи се към елегантност във всеки детайл на облеклото. С това творение марката отпразнува успеха, нарцисизма и елегантността.

Ароматът подхожда идеално на успешните, движещите се напред мъже, които знаят как да намерят изход от всяка ситуация и обожаващите да се намират сред хора, демонстрирайки своята ексклузивност. В композицията се откриват нотки на свеж лимон и горчив пелин. В сърцевината се крие разкошен букет от карамфил, жасмин, тамян, лавандула и градински чай. Ароматът се затваря от базови акорди на сандалово дърво, пачули и тамян.

Парфюмът е поставен в стилен флакон, който имитира запалката и е украсен с черни и бели вертикални райета. Елегантността, силата на характера и способността да се открояват от тълпата са отразени в черна кутия с изящни позлатени детайли. Тя подчертава привлекателността на черния цвят и елегантността, която е характерна за раирания костюм.

Тази версия на парфюма „Dresscode Black” се предлага в два обема (50 и 100 мл) и в концентрация на тоалетна вода.