Необикновеният аромат J’Adore на модната къща Dior е перфектно отражение на популярната асоциация на Жан Кокто:

Диор е гений на нашето време, чието прекрасно име крие в себе си две магически думи бог (Dieu) и злато (Or)„.

Джон Галияно (John Galliano) е бил във възторг откривайки за себе си Dior и на плах френски възкликнал: „J’Adore”.

Както и да се произнася името – с нисък глас, шепнешком, с възклицание или тържествено – J’Adore винаги е бил символ на женственост, всеки път възпявайки я по нов начин.

Разкошният парфюм, очарователното име, луксозният флакон, потресаващата алхимия с име J’Adore, а в сърцето на флакона – необикновен аромат…

Ароматът очарова със своята неприкрита чувственост и скъпоценно звучене на цветен букет, събран от абсолют жасмин самбак, иланг-иланг и дамаска роза.

През десетте години на своето съществуване, вариациите на аромата J’Adore, подчертаващи многобройните му аспекти, са станали вече цяло семейство J’Adore.

През 1999 г. ароматът се появи под формата на парфюмна вода. През 2003 г. е пусната тоалетна вода с нотки на бергамот. След това на бял свят се появяват и парфюмите – изтънчен екстракт с цветно-дървесен оттенък.

Франсуа Демаши през 2007 г. създава абсолют. За получаването на абсолют се използва сложна технология на дестилация. Демаши акцентира на жасмина, добавя нотки на иланг-иланг и тубероза. В получената композиция всички съставки звучат по-остро и абстрактно (цветната нотка не е доминираща), отколкото в предишните версии.

Свежият и изискан аромат на J’Adore L’Eau Cologne Florale, създаден през 2009 г., е построен около цветовете на магнолия. Демаши е спрял избора си на това нежно цвете, защото то присъства в оригиналния акорд, но също и защото зад наситеното и ярко звучене на това цвете се крие свежо цитрусово и нежно цветно благоухание.

J’Adore – винаги си е J’Adore. Във всички свои варианти този аромат остава неподражаем и възхитителен. Какъвто и характер да отразява този аромат, той винаги е истински цветен химн на светлината.

J’Adore сияе в злато

Флаконът е във формата на амфора, работа дизайнера Ерве ван дер Стретен. Съвършените, извити и изискани линии на флакона-амфора са изключително женствени и чувствени. Стретен разказва как е създал флакона на този аромат. Той искал формите на флакона да бъдат нежни и чисти. Скъпоценният блясък на златото и струящата светлина от стъклото са заключили в себе си зашеметяващ, наистина ценен аромат.

Формата на амфора на флакона отразява духа на висшата мода, която е вдъхновена от колието на племето Масаи, използвано от John Galliano в неговите колекции. Гърлото на бутилката е украсено с преплетени златни нишки и цялото това великолепие е короновано с кристална топка.

Композицията J’Adore е квинтесенцията на женствеността. При създаването на първия аромат J’Adore е създаден образът на величествената красива жена, чувствена и нежна, тя се потапя във вана пълна със злато. Това е раждането на Венера, облечена в злато.

Постепенно женствеността на J’Adore се откроява в лицето на Чарлийз Терон, която през 2004 г. става настоящата муза на този аромат. Цялата в блясъка на светлината, Чарлийз Терон се разполага на разкошен златен лист. Галиано казва, че е искал да замени ваната със злато от първата реклама със златна тъкан, която свързва света на висшата мода и парфюмите в едно. Дизайнерът е вдъхновен от китайската коприна с жълт цвят от епохата на 18-ти век.

В рекламата сладострастната Чарлийз, очарователна и неповторима, показва как да сваля от себе си всички дрехи и оставя само най-ценното – своят перфектен аромат… Образът на Чарлийз Терон идеално допълва този възхитителен аромат.

Известен е и великолепният аромат J’Adore, представени флакон за колекция, който е украсен с луксозен и оригинален медальон с надпис „CD”. В сърцето на парфюмната вода е деликатен букет от иланг-иланг, абсолют от жасмин самбак и дамаска роза.

Да подарите този парфюм  е същото като да подарите огромен букет цветя с несравним и възхитителен ароматен. В продължение на десет години това ухание възхищава и кара кръвта да се движи по-бързо, принуждава да му се възхищаваме и прелъстява.

Композицията J’Adore – това е финес, изтънченост, безкрайна чувственост и женственост. Цветният букет на аромата, съставен от маслодайна роза, жасмин и иланг-иланг, е допълнен със сладострастно сандалово дърво и съблазнителна слива. Този луксозен аромат е представен в бутилка с блестящ златист цвят, който прилича на приказен талисман или алхимически съд.

За изминалото десетилетие, ароматът J’Adore е представян под формата на парфюм, тоалетна и парфюмна вода. Разкошният флакон със скъпоценен аромат е украсен с истинско съвършенство – това именно е Жадор.