парфюм Лолита Лемпика

Аз съм във възторг! Подариха ми парфюм, който допълва моята колекция.

Производителят твърди, че Lolita Lempicka е парфюм за жени, принадлежащ към групата на флоралните плодово сладки аромати. Парфюмът е от 1997 година и е творение на Аник Менардо.

Lolita Lempicka подари на феновете си аромат със същото име. Френската марка Lolita Lempicka е широко известна като създател на една наистина секси парфюмерия. Марката достатъчно здраво е стъпила на глобалния пазар на елитните парфюми и е получила симпатиите на феновете и множество награди. „Лолита Лемпика” е ярък и модерен, уникален и съблазнителен парфюм. Опитните парфюмеристи изненадващо са успели да комбинират аромати на сексуалност и детинска наивност. Може ли да има нещо по-невероятно от такава безумна комбинация?

Lolita Lempicka е копнеж за любов, страст и съблазън, която тласка към лудост. Изглежда, че тоалетната вода учи на изкуството на любовта, вдъхновяващо разкриването на желания. Когато парфюмът Lolita Lempicka се разгърне върху вашата кожа, ще разберете, че в него е затворен моментът между терзанието и желанието. Именно в него се проявява непостоянството и очарованието на женската природа.

Годината на издаване е 1997-ма и принадлежи към семейството на цветно, плодово, фужерните парфюми.

  • Връхни нотки: ананас, илициум, махагон, лимон, бръшлян и виолетки
  • Сърдечни нотки: беладона, ветивер, жасмин, ирис, женско биле и момина сълза
    Базови нотки: бобова тонка, ванилия, ветивер, хелиотроп, бадем, мускус, пралина и тютюн

Името на парфюма говори само за себе си – сладък и нежен… секси, много траен, през целия ден ви преследва шлейфът на този прекрасен аромат. Разкрива се много красиво върху кожата. По мое мнение този аромат е много индивидуален и не прилича на никой друг. Подходящ е за любителите на сладки и трайни аромати. Флаконът е много шик, украшение на моята тоалетна масичка.

В близко бъдеще бих искала да имам още един дамски парфюм на Lolita Lempicka – Forbidden Flauer, мирише на бадеми, но в сравнение с Lolita Lempicka е по-дневен.