azzaro

Основателят на марката е Лорис Азаро (Loris Azzaro), който има италиански произход. Налага му се да работи във Франция, където се запознава с бъдещата си съпруга Мишел. Тя е френския модел и именно тя е тази, която вдъхновява Азаро да открие своя компания Azzaro Paris.

Съпругата на Азаро предлага идеята за създаване на колекция от аксесоари. Фирмата е създадена през 1965 година. Марката Azzaro е доста популярна и предлага и мъжки, и дамски парфюми. Според създателят на бранда, от жената трябва да се носи чувствен, деликатен и фин аромат, който да подчертава естественият й чар, а да не го скрива.

Благородство и естественост, мека женственост и мистерия – всичко това го има в дамските аромати на марката. Мъжката линия съдържа силни аромати, които са предназначени за модерния мъж, живеещ в бесния ритъм на града. Всеки парфюм от Азаро е предназначен за създаване на перфектно настроение. Светът от аромати е безграничен.

Фантазията на парфюмеристите, които работят върху създаването на парфюмите от тази марка, ражда нови, невероятно притегателни аромати. Модерните, уникални, луксозни аромати на Azzaro подчертават индивидуалността на притежателя им.