О, как ми се иска да се загубя сред тайнствените и нежни клони на вълшебната гора, която е мястото на нашата среща… Може би именно тези строфи на френският поет Рене Шар са вдъхновили Изабел д’Орнаро, вицепрезидент на Sisley, при създаването на своята приказна дива градина, представяйки я влажна и ароматна, цветна и музикална…

женски парфюм Sisley Eau Tropicale

Това трябва да бъде зелен тропически рай, измит от проливните дъждове, който се намира в сърцето на горещия екватор.

Женственият аромат Sisley Eau Tropicale оставя своята следа на картата на света на парфюмите. Неговият път, осеян с цветя и плодове, ще ви отведе в едно вълшебно място, достъпно само за посветените в тайнството на парфюма.

Тук ще чуете звънкия ритъм на цитрусови нотки от тропически бергамот и меките мотиви на кадифена маракуя. Техният бодър аромат ще ви зареди с енергия и ще ви вдъхнови за ново приключение.

Затваряйки очи и доверявайки се на обонянието си, вие ще преминете през лабиринта на тропическите гори, за да попаднете в прекрасна градина обсипана с листа от виолетки, кедрови игли и пъпки на ароматна тубероза, жасмин, хибискус, джинджифил и турска роза.

Събралите се на венчелистчетата и боровите иглички топли дъждовни капки се стичат и удрят в зелените листа от пачули, спускат се към ароматната амбра….

Ароматната композиция Sisley Eau Tropicale е в обичайния прост флакон на своите предшественици Eau Sisley и е увенчана с известната полупрозрачна капачка, изработена от полския скулптор Бронислав Кшищоф. Автор на илюстрацията е Кристина Редзвил (Christine Redzvil).

Официално този женски парфюм беше представен през март 2014.