Comme Des Garcons

През 2013 г. модната къща Comme Des Garcons представи три парфюмa от колекцията Blue Invasion.

Comme Des Garcons Blue Cedrat е с изразителен и ярък, дървесно-пикантен, но свеж аромат. Това е парфюм за мъже и жени. Ароматът Blue Cedrat излезе през 2013 г. от колекцията на Blue Invasion. Освежаващ и лек, този букет не е лишен от чар и ярък темперамент. Първоначалната цитрусова нотка, която напомня на летен коктейл, повдига настроението и дава освежаващо усещане за природна чистота. В същото време, този парфюм не може да се нарече обикновен или скучен – той искри и прелива, притежавайки висока устойчивост. Подходящ е за млади и уверени хора.

Comme Des Garcons Blue Encens е фужерно-пикантен парфюм Blue Encens от колекцията Blue Invasion също е подходящ за жени и мъже. Включва в себе си тревни акорди на горчив пелин, прохладните акценти на индийски кардамон, топли аромати на канела и минерална амбра, както и ободряващите нотки на черен пипер. Уникален и хармоничен, запомнящ се и изразителен, Comme Des Garcons Blue Encens ще се хареса на стилните младежи, които харесват нишовите парфюми.

Comme Des Garcons Blue Santal – парфюмът Blue Santal излезе през 2013 г. Той е предназначен за мъже и принадлежи към семейството на дървесните аромати. Строг и луксозен аромат за истински денди дава чувството на увереност в собствените сили и насърчава към благороден риск. Фината композиция от дървесни смоли и ярки подправки заявява за себе си от първата среща и задължава да се вслушваме в нея отново и отново.