Вероятно един от традиционните въпроси „Какво да му подаря на Коледа?” ще остане вечен. Прехвърлянето на един куп информация в Интернет, може наистина да ви умори и обърка. Нека се опитаме да се отдадем на нашата интуиция. Никой не познава вашият любим човек по-добре от вас. Анализирайки го малко, можем да направим един наистина добър избор сред многото предложения.

Ние също ще се опитаме да ви помогнем с нашите съвети.

Като цяло, на мъжете никак не им е безразлично как те ще миришат. По този начин, когато мъжът не харесва нещо в гардероба си или парфюм, който не е по вкусът му, той няма да го ползва, дори и всички наоколо да му казват колко е забележителен! Ето защо, някои парфюми остават неизползвани дълго време на рафта му.

Обърнахте ли внимание на това, кои парфюми най-бързо изразходва?
Какъв парфюм обича да използва сутрин?
Миризмата на неговия крем за бръснене, лосион, душ-гел?
Не са ли те тези, които той всъщност използва през цялото време?

Направили сме подбор на съставките, които присъстват в най-популярните мъжки парфюми:

  • Сандалово дърво
  • Бергамот
  • Цитрусови елементи
  • Флорални акценти
  • Индийско орехче
  • Мускус
  • Aмбър

1Chanel – Allure Homme Sport

Най-добър вариант за спортен тип мъже. Съдържа цитрусови нотки.

2Calvin Klein – Euphoria Men Intense

Подходящ мъжки парфюм за делови срещи. С него мъжът се чувства уверен. В този аромат присъстват пикантни дървесни нюанси, мандарина и джинджифил.

3Yves Saint Laurent – L’Homme

Този аромат се отличава със съдържанието си на такива съставки, като бергамот, виолетови листа и кедър. Много мъжествен аромат.

4Acqua di Gio Men

Глътка свеж въздух в мразовитият ден. Навява спомени за морето в разгара на лятото. Съдържа изключително благороден нюанс.

5Paco Rabanne – 1 Million

Идеален подарък за делови мъже ценящи себе си! Опаковка на парфюма във формата на златно кюлче, сама по себе си говори прекрасно за кого е предназначен този аромат. Мъжът няма да се поколебае гордо да го постави на рафта си.