В навечерието на Свети Валентин, модната къща с пристрастия към балета Repetto, стартира новата си лимитирана серия Repetto Valentine’s Day Limited Edition – с дебютния си аромат Repetto Eau de Toilette, в опаковка, разработена специално за празника на влюбените.

Завесата на Парижката опера се вдига. Всички светлини се насочват към силуета на танцуващата на сцената балерина. Тя повдига своите изящни, красиви ръце и прави първите стъпки в съпровод с приятна музика на пиано. И тогава тя се извисява високо във въздуха, в ръцете на своя партньор, който я гледа с голяма, изпепеляваща любов.

Флаконът на парфюма Repetto Valentine’s Day Limited Edition има елегантна форма, както и при дебютния аромат, но е украсен допълнително с рисунки на бляскави звезди. Гърлото на бутилката е обвито в сатенена панделка и висулка с логото на Repetto. Нежната, розова опаковка, също е декорирана със звезди. На страничните стени на кутията танцува грациозна балерина.

Специалното издание запазва оригиналната композиция на аромата. Създателят на този парфюм се казва Olivier Polge. В началните нотки се преплитат символизиращите любовта – романтични и чувствени акорди на круша и вишнев цвят. В сърцето на аромата се долавят нотки на рози, отразяващи красотата на балета. Меката, топла база от ванилия и дървесно-амброви нотки завършват този емоционален танц.

Repetto Valentine’s Day Limited Edition е в концентрация EDT, в обем от 50 мл.