Сън или реалност? Фантазия или желание?

0
68

Името й е Нина. Тя е млада, красива, загадъчна и има една цел – пътуване през горския лабиринт. Минава ли през огледалото? Или следва белоснежната сова? Опитва ябълката? Пресича линията на допустимото?

Нина вижда светлината, която излиза от прозореца към дълбините на гората. Тя си оправя наметалото и ускорява крачка. Нещо я зове там… Но какво е това?

Представяме La Tentation de Nina

Новият аромат е създаден при сътрудничеството на две престижни компании: Ladurée и Nina Ricci. Това е нова глава от приказката „Нина”, която започна през 2006 година. Тази история е пълна с изненади, колекционерски издания и недосегаеми „must-haves”. Флаконът с форма на ябълка се превърна в емблематичен символ на цяло едно поколение.

Този път Нина опитва ябълката

Нина се приближава към къщата. Тишина. Тя се съмнява преди да влезе и си припомня приказки от детството. Горски хижи, вещици и техните магии… Собствените й страхове я разсмиват. Нина прави стъпка напред и поглежда през прозореца. В къщата няма никой. Само ябълка… Това е ябълката, която я е примамила тук. Нина решава да влезе в къщата. Тя пристъпва към ябълката, взема я в ръце и я опитва…

Аромат

Запознанството с аромата започва с приятно тактилно усещане. Флаконът е изработен от нежни и меки на допир материали. На розовата страна на ябълката има златиста следа. La Tentation de Nina е съблазнителна свежа флорално-плодова тоалетна вода. Това е ново творение на майстора парфюмерист Оливие Кресп (Olivier Cresp), създател на Вселената Нина. Нотката macaron събужда сетивата и е в основата на парфюмa Nina. От първия момент италиански бергамот обгръща цитрусовите нотки. След него се разкриват нотки на кора от грейпфрут, които продължават да предизвикват желанието. Малина, бадем, лимон и екстракт от българска роза се сливат в невероятния акорд „macaron”. Бурбон ванилия, бял мускус и сандалово дърво завършват тази главозамайваща вихрушка от чувственост.

Но си струва Нина да опита ябълката и стаята започва да се върти около нея. Тя вече не знае къде се намира. След като всичко спира Нина се оказва в магически магазин за бонбони. Ароматът на сладко е във въздуха. Всичко наоколо е толкова нежно и привлекателно.