Salvador Dali с нов аромат

110

Колекцията на известната къща Salvador Dali включва мъжкия парфюм, наречен Silver Sun Pour Homme. Над букетът е работил световно известният майстор на парфюми Доминик Ропион (Dominique Ropion). Композицията олицетворява слънчевата енергия и силният волеви характер.

Притежателят на аромата Silver Sun Pour Homme се представя пред околните в образа на енергичен и самоуверен мъж, който води активен живот и обича да общува с хората. Парфюмът помага на силния пол да подчертае своята харизма, естествен чар и сила на духа.

Композицията е представена с фужерен аромат. Тя е модерна, елегантна и леко съблазнителна. Парфюмът Silver Sun Pour Homme се състои само от компоненти с най-високо качество. Букетът е изпълнен с изразително звучене, около което витаят умерени контрастни нюанси. Той става своеобразно мъжко отражение на неповторимия и уникален стил на популярната модна марка „Салвадор Дали”.

Връхните акорди на букет се сливат аромати на круша, лимон и зелени листа. Те се сменят с меките и чувствени акценти от лавандула, невен и розова вода. В края на деня ароматът се заменя със смес от кедър, мускус и амбра.

Парфюмът се продава в концентрация тоалетна вода във флакони от 50 и 100 мл.