Lanvin Jeanne парфюм

През 2008 г. влезе в продажба парфюмът от къщата Lanvin наречен Lanvin Jeanne. Той е създаден за вечно младата, възхитителна, нежна и загадъчна жена. Създателите му са успели да постигнат изящество и великолепие в неговата простота и ненатрапчивост. Парфюмната мелодия започва с акорди сочни зрели круши, перфектно съчетани с лимон и касис. Гамата нежно прелива в пулсиращото сърце на аромата, в което ароматната малина се комбинира с флоралните аромати на гордата фрезия и розовия божур. Шлейфът на аромата е сандалово дърво, мускус и сладка амбра.

Жената Lanvin Jeanne е винаги стремителна и не се страхува от спонтанни решения. Нейното сърце е винаги отворено за любов, нежност, грижа и радост. Тя е непредсказуема и желае да изненадва, като я прави млада, независимо от времето. Тя е твърде ослепителна, за да могат годините да намалят нейната вътрешна светлина.

Дизайнът на флакончето е в класически стил, а дизайнът на логото Lanvin Jeanne, създаден още през 1920 г., излъчва монументалност – неразделна част от образа на този аромат.

Харесвам леките и ненатрапчиви парфюми и не обичам наситените аромати на цветя. Като цяло изборът на парфюм за мен е просто мъчение, изглежда ми, че всичко мирише по еднакъв начин. Дори веднъж консултантка в магазина ми се подигра като казах, че не харесвам аромата на Dior, и тя започна да ме уверява, че това не е възможно и аз нямам вкус!

И стана чудо – аз най-накрая открих това, което исках. Lanvin Jeanne за мен е просто вълшебен аромат – лек и почти безтегловен. Сякаш прозрачен розов облак ме обгърна и някъде в далечината се усеща едва доловим аромат на малини. Иска ми се да дишам и да се наслаждавам. Моят любим също е във възторг.

Има само един, но осезаем минус – трайността му при мен е около 1,5 часа, а върху дрехите е малко по-дълга.