Романтика с парфюмa Kenzo Amour

0
76

Рядко използвам парфюм, при настроение или по повод. Преди около година купих Kenzo Amour, който днес почти свършва, а това говори много.

Kenzo Amour – това е полет на любовта и фантазията, необикновено пътешествие до екзотични страни – Япония, Индия и Виетнам. Парфюмът завладява с хипнотизиращ нотки на вишна, бял чай и ориз. В „сърцето“ на аромата са фините нюанси на жасмин и хелиотроп, а изисканият шлейф на нотките ванилия, дърво Танака и мускус обгръща с ароматен воал. Флаконите са от лакирано стъкло и пластмаса. 30 милилитровата версия – е с цвета на фуксия, 50 милилитровата e бяла, a 100 мл – оранжева.

Годината на излизане е 2006-та. Характеристиката на парфюма го причислява към ориенталските аромати. Присъстват нотки на вишна, бял чай и ориз, ванилия и мускус.

Ароматът навява мисли за почивка с любимия на остров Бали, за отдих в хамак под шума на прибоя, за пеенето на райски птици…

Купих парфюма след като прочетох този цитат. Напълно съм съгласна с тази характеристика. По онова време това беше нещото, от което се нуждаех. Ароматът е много топъл и невероятно романтичен. Обвивайки се в него аз не мога да си позволя да облека дънки (макар, че ги обичам във всекидневния живот), а романтична рокля. Безкрайно женствен аромат. Парфюмът Kenzo Amour е по-скоро летен, макар че го използвам и в студено време и се чувствам хармонично. Не е за офиса и за ежедневието, а е по-подходящ за срещи и романтични вечери с любимия. Носи ми само положителни емоции и мисли за топлите екзотични страни. Често получавам комплименти за своя аромат както мъже, така и от жени.