Denise Richards Eau de Parfum

Американската актриса и обществена деятелка Denise Richards представи своя аромат – Denise Richards Eau de Parfum. Парфюмът е с мек, женствен аромат, който е способен да възвърне чувството на спокойствие и релакс.

Очарователната ароматна композиция е създадена от парфюмериста Harry Fremont, който е известен с любовта си към цветните интерпретации (особено бели и жълти) и изисканите цветни композиции. В неговото портфолио влизат такива нашумели аромати като Princess Vera Wang, Sensi Giorgio Armani, Romance Ralph Lauren и Miracle на Lancome. Именно природата е източник на вдъхновение за Fremont, която присъства в ароматната формула.

Denise Richards EDP – e богат аромат, създаден върху нотки на бели цветя. Тази концентрация на флорални съставки придава изтънчен стил. Неговата формула съдържа иланг-иланг в съчетание с кокосово масло Plumeria. В сърцевината на уханното творение блестят с нежност жасмин, гардения, лилия и тиара. Великолепният парфюм се базира на хармоничната смес от мускус, опияняваща ванилия и виолетки.