Rhonda Shear дебютира в дамските аромати Shear Desire

0
47

Американската телевизионна водеща и комедийна актриса Rhonda Shear е и успешен предприемач. Основаната от нея едноименната марка интимно облекло да следва по петите лидера в бельото Victorias Secret, пуска дебютните си парфюми „Shear Desire”.

Световно известната линия сутиени Rhonda Shear ще се допълни от сладка, с дълбоките нотки композиция „Shear Desire”. Тя предлага уникална плодова комбинация от сочен касис, червено манго, чувствен нар и пресни ягоди. В неговата сърцевина се крие букет от цъфтящ жасмин, мароканска роза и екзотичните цветя Davana. Базовите нотки са златна амбра, екстракт от пачули, дървесен кашмир, абсолют от ванилия и зърна тонка.

Парфюмът е в красива стъклена бутилка с виолетов цвят, която е с кръгла форма и златиста капачка, напомняща цвета на ириса. Премиерата на парфюмите, които отразяват стила на марката Rhonda Shear ще се състои на 10 октомври 2013. Те ще допълнят ексклузивната колекция, създадена от актрисата и дизайнери в сътрудничество с модела Кристъл Хефнър и актьорът Като Кейлин (Kato Kaelin), за да бъдат представени пред любителите на модата на Fashion Week Tampa Bay.