парфюм Esprit D’Oscar на Oscar De La Renta

Esprit D’Oscar е обновената версия на оригиналния парфюм Oscar De La Renta. Esprit D’Oscar ухае по-скоро така, както бихте искали да ухае оригинала, което прави първоначалният аромат непреодолим и зрял.

Това е един от най-ярките примери за актуализиран аромат. Esprit D’Oscar някак по чудо поддържа всеки положителен атрибут на оригинала, но го прави магически по-модерен. Това е наистина актуален до съвършенство аромат! Обикновено, когато компаниите актуализират или преформулират класики драматично променят аромата. Но не и в този случай. Въпреки, че доста от нотките са променени, почти няма да успеете да ги откриете, което прави Esprit D’Oscar модерен Oscar De La Renta вместо преоткрит такъв.

Връхните нотки на Esprit D’Oscar са по-блестящи и свежи с лимон и цитрон – отколкото с пикантните връхни нотки на оригинала. Но след като искрите избледнеят, Esprit запазва същата мека напудреност на първичния вариант, със средно силна нотка на ирис, която заема централно място на сцената заедно с металната земна теменуга. Други средни нотки на деликатни портокалови цветчета, опияняваща тубероза, чувствен жасмин и добавената дълбочина на бебешкия прашец на ириса, превръщат този аромат в романтично женствен.

Пудровият ирис, теменужката и изобилната тубероза сякаш се задържат докато топлите и приветливи базови нотки на кехлибар и уютна тонка се завихрят около дървесния ветивер, чувствен мускус и сладък хелиотроп. Тези тонове се комбинират помежду си, създавайки интимно и успокояващо ухание. Esprit D’Oscar сякаш обгръща в уханна прегръдка и мека ронлива топлина.

Поради меката си и нежна природа Esprit D’Oscar е перфектен парфюм за приятна нощ, след като сте взели топла вана с много пяна, облечена в бяла копринена пижама и сгушена в любимия си кашмирен халат. Жената, носеща парфюма Esprit D’Oscar прегръща своята женственост, мила е, с нежен дух и голямо сърце. Тя знае как да се грижи за другите, но също така знае как да се грижи и за себе си, наслаждавайки се на красотата в живота си.