парфюм Prada Candy

Prada винаги е била модна къща от най-висок клас, с изисканост и сериозен стил! Сериозно е оптимална дума тук. Не че Prada са скучни, всичко друго, но не и това, но сериозна и стриктна е тяхната линия на стил и много често минималистичен дизайн. Фокусират се върху добре съобразени и изострени кройки от висококачествени материи и смели цветове. Prada никога не са следвали тълпата, или да се въвличат прекалено силно в мимолетни тенденции. Те също никога не са се ангажирали с по-младата „свежа” клиентела.

Но нещо в тях се е променило в последните години. Те изглежда са излезли от прецизно ъгловатата кутия, в която живееха и са започнали да се проявяват, така да се каже, като смели, вълнуващи и на моменти дори игриви! Представянето на техния парфюм Prada Candy е едно такова игриво допълнение.

Кампанията е ясно ориентирана на пазара към по-младата, по-жизнената, палава, забавна и закачлива жена! Типа млада жена, която краде светлината на прожекторите с нейния чар, усмивка и мини-пола Prada! Тя е игрива, остроумна и със сигурност сдържана, но все още е в Prada модата, тя е ултра шик, овладяна и изискана. Това не е силиконова поп принцеса! Жената на Prada Candy е умна, знае точно какво прави и изглежда добре, докато го прави!

Фокусирайки се върху гурме нотките, както бихте очаквали, Prada Candy е комбинация от сладък сметанов карамел, топъл като ванилия, тамян и мек мускус. Това е! Подобно на чувството за стил на Prada, нищо не е прекалено сложно и всичко се запазва минималистично, но все пак изискано. И само с трите съставки, пак ще бъдете изненадани от резултата!

Да, сладка е и със сигурност е за тези, които обичат гурме ароматите, но изненадващо не е сладникава по неприятен начин. Бях доста изненадана от това колко добре мога да нося този парфюм, без дори да ми стане неприятно. Мисля, че се дължи на комбинацията от топъл мускус и тамян. Двете нотки са задълбочени помежду си и въпреки че винаги можете да усетите карамела, той се загрява от другите съставки и носи по-нажежен мек и уютен аромат.

Въпреки оптимистичния и парти пазар, Prada Candy в действителност е меко одеяло и топла прегръдка. С нейната нажежена сладост, тя е прекрасен аромат за гушкане на дивана, увиване в кашмир в дъждовен ден и четене на хубава книга! И разбира се е много подходящ парфюм за подарък на вашата любима!