Ramon Molvizar е марка, която носи името на своя собственик Рамон Бехар и град Молвизар по крайбрежието на Испания, родното място на великия парфюмерист. Линията принадлежи на известната компания Bejar Perfums, която повече от 30 години създава оригинални продукти от най-високо ниво. Парфюмите Ramon Molvizar имат успех и в родната си Испания и в Германия, Гърция, Швейцария, САЩ, Ирландия.

Основни принципи на Ramon Molvizar

В портфолиото на испанският парфюмерист има значителен брой парфюми, дори и такива направени ексклузивно за кралските дворове. Въпреки това, Рамон Бехар решава да създаде собствена линия, която въплъщава истинското благородство, лукс, изисканост и красота.

Така в лабораторията в Барселона се появяват вълшебни луксозни парфюми, които включват растителни аромати от природата и кристалните структури на скъпоценни минерали. Всеки парфюм Ramond Molvizar е шедьовър на висшето изкуство, изключителен лукс, предназначен за елита.

Екстравагантният парфюмерист се вдъхновява от необикновени тайни енергии, водата и въздуха. Той изследва най-новите технологии, с които се опитва максимално да изрази дълбочината на своето изкуство.

Парфюмите от марката са предназначени за най-взискателните клиенти, отхвърлящи всичко посредствено в селективната парфюмерия и са произведени в лимитирани серии. Неслучайно всички флакони имат оригинален дизайн и са опаковани в най-хубавите кутии. Освен това всеки флакон има индивидуален номер на сертификат за автентичност.

Парфюмите Ramon Molvizar

В ароматните композиции на Рамон Бехар е отразен суровият средиземноморски климат на родината му в комбинация с тропическия, които едновременно царуват по испанското крайбрежие. Акордите на ароматите са в обятията на най-тънки 22- и 23-каратови златни и платинени пластинки, които са пуснати в изящните флакони.

Gold Collection

парфюм Ramon Molvizar Goldskin

Парфюм и бижу – така може да се опишат миксовете от тази колекция. Златото, платината, среброто придават на ароматите символично значение и сякаш вдъхват в тях душа. В тях се чувства великолепието на уханните средиземноморски градини, тайнствеността на хималайските езера и лукса на двореца Топкапъ в Истанбул – Ramon Molvizar Black Goldskin, Ramon Molvizar Sol Sun, включително и Ramon Molvizar Pure White Goldskin и т.н.

Swarovski Edition

парфюм Ramon Molvizar Art and Gold

Когато изкуството на парфюмерист и бижутер се съчетаят се получават парфюми бижута. Именно в това ексклузивно издание марката представя парфюма Ramon Molvizar Art and Gold and Perfume, Ramon Molvizar Musk Oriental Goldskin, както и Ramon Molvizar Art and Silver and Perfume и т.н. Искрящите кристали прикрепени към флакона ръчно, правят ароматната композиция още по-възхитителна.

Creative Collection

парфюм Ramon Molvizar 4 Elements

Парфюмните истории в тази колекция все още не са завършени. Излезлите Ramon Molvizar 4 Elements (дамски) и Ramon Molvizar 5 Elements (мъжки) крият тайните съставки на алхимиците, получени от съединения на платината. Елегантните флакони съдържат в себе си четири стихии, които са готови да се разкрият на тези, които се стремят да разгадаят мистерията.

Историята на Ramon Molvizar