Vera Wang Princess

Сватбата е много важно събитие в живота на човек. Разбира се, всеки иска този ден да бъде перфектен на 100 процента. Стреми се и най-дребният детайл да бъде идеален – прическа, маникюр, педикюр, облекло и грим. В такъв важен ден също така не бива да се забравя и за парфюма. Сред най-популярните и търсени парфюми за булки е и новата колекция на Vera Wang.

Vera Wang е известна на мнозина като „кралицата на булчинските рокли“. Тя толкова е успяла в тази област, че сега с гордост може да представи и своята колекция парфюми.

Vera Wang се е погрижила за всяка булка. В колекцията си тя е създала и аромати за класическа булки, и за невести в стил рок-енд-рол. Всеки аромат на известната дизайнерка има за цел да подчертае стила и индивидуалност на всяка очарователна булка.

За всяка класическа булка Vera Wang е създала Vera Wang Signature, за булката от приказките – Vera Wang Princess, за сексапилната и чувствена жена – Vera Wang Sheer Veil, а за романтичната булка с пролетно настроение е създала парфюмът Vera Wang Bouquet. Освен тези уникални аромати за булки, Vera Wang е издала и парфюм за младоженци – под името Vera Wang for Men. Дизайнерката е създала и оригинални аромати за шаферки.