Сара Джесика Паркър стана известна с ролята на главната героиня в телевизионния сериал „Сексът и градът“. Оттогава, тази изискана дама е в центъра на вниманието на световните модни дизайнери, папараци и модни критици. Тя е призната за икона в стила на обличане и всичко, с което Сара излезе на червения килим, изведнъж се превръща в модна тенденция. Не е изненадващо, че създадената от актрисата парфюмна линия, придоби такава популярност в световен мащаб. Тя стана любима не само на почитателите на ненадминатата романтична Кари Брадшоу, но също така и на много други жени, които просто не са чужди на чара и стила.

Парфюмите на Сара Джесика Паркър (Sarah Jessica Parker)

Първият парфюм Сара Джесика Паркър беше представен през 2005 година. Ароматът с името Lovely е лек и деликатен, от него лъхат спокойствие и чистота. Всички тези качества е успяла да предаде композицията, съставена от цветя, дърво и мускус. Дебютът като парфюмерист получи висока оценка от критиката и потребителите. След това на бял свят се появиха и някои нови уникални аромати, но първият остана най-популярен и обичан от жените.

Всички аромати на Сара Джесика Паркър се превърнаха в истинско бижу. Едни са изтънчени и изискани, а други са по-енергични и ободряващи. Но винаги уханните букети са затворени в стилни флакони и са истински шедьоври. Парфюмите от тази марка могат да се ползват от нежните и чувствени момичетата, на които подхождат меките флорални коктели като Dawn. Решителните, смелите и стилните също имат достоен вариант в истински градски стил на под името Covet.

Всички композиции са доста различни, имат свой собствен характер и настроение. В края на краищата, при жените всичко е толкова променливо, а правилно избрания аромат винаги ще им помогне да се чувстват в хармония. Парфюмите на Sarah Jessica Parker са създадени за стилни, независими и красиви градски жени, които са в крак със света и във всяка ситуация не губят своята изисканост, женственост и елегантност.