Хората от зодия Скорпион винаги са екстравагантни, секси и непредсказуеми, като често предпочитат ароматите „за нея” и „за него”. Палитрата им е сложна и разнообразна, често това са известни парфюми, защото основната задача на скорпиона е да заинтригува партньора и дори психологически да го провокира. И много се хващат на въдицата. Парфюмите, които избират скорпионите са изпълнени с невидима сила. Но това е само една от тайните на фаталния знак на зодиака. Скорпионите често вземат аромата на партньора, правейки интимната обстановка по-различна и хазартна.

Експанзивни, изпълнени с непоклатима самоувереност, те обичат от време на време да обвият в силен, екзотичен и чувствен аромат. Звездите препоръчват интензивни аромати на жасмин и всички богати, дори горчиви екстракти, масла, соли с аромат на пачули, тамян, карамфил, кедър и кипарис.

Предложенията за зодия Скорпион

Samsara, Beautiful, Passion, Loulou, Obsession, Gio, Chiffon Sorbet Escada, Eternily, Fidji, Joop! Homme, Opium pour Homme, Hugo, Casmir, Opium, Anai’s Anai’s, Davidoff, Le Male, Climat, Magic Noire, Good Life, Dune pour Hommе и Contradiction.