Зимата, която идва тази година, се задава с особена мразовитост, което е абсолютно характерно за този сезон. От една страна, постоянният студ, топлите обемни дрехи, хлъзгавите улици и неизчезващото ни желание да се превърнем в мечки и да заспим до настъпването на пролетта. От друга страна – нека погледнем по-различно на това. Има ли по-приятни моменти от тези, да държим чаша чай в ръка, увити в бабиното вълнено одеяло – наблюдавайки звездите и луната на фона на ясното небе? В тъмното те изглеждат изключително близо до нас.

Безспорно и очарованието на топлата лятна нощ не може да се сравни с усойната зимна вечер. Това е времето, когато ни изглежда, че целият свят спи спокойно като бебе – внимателно положено в топло одеяло. Зимните вечери, когато най-много ни се иска тишина, покой и нежност… Но най-главното е, че тези вечери са прекарани в уютната, топла атмосфера на дома, обладани от вълшебната и съвършено неповторима зимна романтика.

Вероятно си задавате въпроса: “Коя двойка аромати е най-подходяща за тези моменти?” И нашият отговор е BLV Notte Pour Femme и BLV Notte Pour Homme от парфюмерийна къща Bvlgari.

Bvlgari BLV Notte Pour Femme – тайнствен и страстен, като самата нощ. Шоколад, водка, тамян, смола, джинджифил и анасон, влизащи в състава на аромата, ни обгръщат като нощта и ни сгряват като силен алкохолен коктейл. Този аромат е подходящ за спокойните и уверени на всяка крачка жени, прекрасно знаещи силата на своята красота и сексуалност.

Bvlgari BLV Notte Pour Homme, като мъжки парфюм, се съчетава добре с женската версия. Спокойният, нежен и в същото време силен като стена Notte Pour Homme придава на мъжете благородство и елегантност, които се допълват от твърдостта на съвременния мъж – качества, които се ценят от представителките на нежния пол. Балансиран, на границата между огън и лед състав съдържа нотки от нероли, тютюн, анасон, подправки, дървенси нотки и тъмен шоколад.