Работохолиците прекарват много време на работното място, но дори у дома, те не могат да не мислят за работа. Ако не се интересувате от тяхната работа, то времето прекарано с тях може да се превърне в изпитание за вас, защото всички разговори рано или късно се свеждат до това какво трябва да се направи в работата след уикенда или празника. Те много трудно излизат в отпуск, тъй като, според тях, работата във фирмата в тяхно отсъствие ще спре, защото няма кой да работи с новата база данни, да пише доклади и да води преговори?! Борбата с работохолизма е безполезна, защото тези хора се чувстват комфортно само работейки.

Парфюмите за работохолици трябва да бъдат устойчиви и заедно с това ненатрапчиви. Имайте предвид, че тези хора обикновено прекарват много време в офиса, така че парфюмът им не трябва да дразни другите. Въпреки това, трябва да бъдат достатъчно строги и делови.

За жени: Davidoff Cool Water pour femme, DKNY Energy Women от Donna Karan, L’Eau D’Issey от Issey Miyake, Boss Hugo Pour Femme, Acqua di Gio от Armani, Aquawoman от Rochas, L’Eau par Kenzo For Woman и Oui! от Lancome

За мъже: L’Eau D’Issey Pour Homme от Issey Miyake, Davidoff Cool Water pour homme, Oxygene Homme от Lanvin, Eternity Summer For Man от Calvin Klein, Givenchy Pour Homme Blue Label, Very Valentino Pour Homme, Boss Hugo, Azzaro Chrome и Rochas Man.