Въздушен знак, неудържими експериментатори, те са в състояние да променят ароматите в зависимост от времето на деня, а понякога и ги комбинират по собствен вкус. Това винаги обърква и най-интелигентния партньор, а за влюбеният – близнакът е неуловим, а кой иска да бъде измамен и да остане без нищо? Така че Близнаците трябва да бъдат внимателни и предпазливи в тази игра, промяната на аромата често се свързва не само с непостоянство и подвижност на природата, но и с изневяра.

Те искат постоянно да блестят. Те обичат новите модерни композиции от аромати, като се започне от тежък парфюм до зашеметяващите младежки композиции с нотки на орхидеи или божури. Звездите препоръчват използването на аромати на ирис, лавандула, теменужки, розмарин, мента, анасон, камелии, сандалово дърво, евкалипт, ела, ветивер, други цветни и тревни смеси. Близнаците е трудно да се спрат на един и същ аромат, тъй като те бързо се отегчават дори от най-добрия набор от парфюми.

Подходящи за зодия Близнаци са парфюмите:

Laura, L’Eau par Kуnzo, Ysatis, Parfum d’Ete Kуnzo, Hugo, Cerruеi 1881, Hugo Woman, Booster, Chiffon Sorbet Escada, Joop! Homme, Tresor, Venezia, Allure, Kenzo pour homme, Drakkar Noir, Cool Water, Climat, Contradiction. Dune pour homme, Be, Eternity for Men, L’Eau D’lssey Homme.