Модна къща Coach представи новият си аромат за жени – Love Eau Blush. Той е посветен на зараждащата се любов, на нежните докосвания, усмивката и тайните погледи. Свежите и цветни нотки на композицията описват срамежливостта и нежността, а дървесните и мускусни оттенъци – красотата и топлотата на прекрасните чувства. Coach Love Eau Blush излезе на пазара през 2014 г. Създаден за нежните и романтични натури, ароматът е обявен като съвременен, елегантен и изключително женствен.

Coach Love Eau Blush открива свежи нотки на бергамот и черен касис, придружени от нежния аромат на фрезия. Сърцевината на романтичния букет е изпълнена от магнолия, жасмин, гардения и момина сълза. Образът завършва със спокойната и топла база от амбра, мускус, сандалово дърво и кедър.

Парфюмът открива свежи нотки на бергамот, черен касис, фрезия, магнолия, жасмин, гардения, амбра, мускус, сандалово дърво и кедър.

Coach Love Eau Blush е облечен във флакон, като на оригиналното издания Coach Love от 2012 г., украсен този път в нежни, сливови и бежови оттенъци. Гърлото на флакона е украсено от панделка, която подчертава женствеността, нежността, романтичността на парфюма. Ароматът е достъпен в обем от 50 и 100 мл., в концентрация ЕDT.