Ange ou Démon Le secret Eau de Toilette от Givenchy

Популярните парфюми Ange ou Démon Le secret и Omnia Crystalline излизат в нови концентрации Ange ou Démon Le secret Eau de Toilette и Omnia Crystalline Eau de Parfum.

Ange ou Démon Le secret Eau de Toilette от Givenchy

Ange ou Démon Le secret Eau de Toilette от Живанши (Givenchy) е продължение на колекция Ange ou Démon, която стартира през 2006 г. и все още е популярна. Както класическия аромат Ange ou Démon, новият олицетворява двойствената женската природа. Героинята на новия парфюм е невинна и в същото време съблазнителна. Тайната на уникалната й чувственост завинаги ще остане загадка за другите.

Ароматът е под формата на тоалетна вода – най-лекият вариант от цялата колекция. Цветно-плодово-шипровата композиция звучи изящно и хармонично. Парфюмът се отваря със сочните акорди на нотки бергамот и лимон в съчетание с карамелизирана ябълка. Ябълката е неслучаен избор, тя символизира тъмната страна на аромата – изкушението и нарушаването на забраните. В контраст с първоначалните нотки звучат сърдечните нотки, които олицетворяват чистота, невинността и нежността: зелен чай, жасмин, роза. Композицията завършва с чувствена база от пачули, амбра и бял мускус.

Ароматът се предлага във флакони от 30, 50 и 100 мл. с концентрация на тоалетна вода.

Omnia Crystalline Eau de Parfum от Булгари (Bvlgari)

Omnia Crystalline Eau de Parfum от Булгари (Bvlgari)

През есента на 2013 модната къща Булгари пусна обновена версия на един от най-популярните парфюми Omnia Crystalline. Новият Omnia Crystalline Eau de Parfum е по-дълбока, наситена версия на оригинала в концентрация Eau De Parfum.

Създател на Omnia Crystalline Eau de Parfum е парфюмеристът Алберто Мориляс (Alberto Morillas).

Задачата беше да се създаде нова версия на Crystalline, 10 години след излизането на оригинала, която да бъде по-богата, луксозна, изискана … но като същевременно да запази привлекателността и оригиналността си.“ – казва известният парфюмерист.

Композицията на новия парфюма е изградена около деликатния аромат на цвят лотос, който е символ на чистота в Азия. Във връхните нотки се чувстват свежи и сочни италиански мандарини. В сърцето му е нежната комбинация от корен ирис и ванилов хелиотроп. Топлата и кадифена база включва нотки на сандалово дърво, тамян и мускус. Резултатът – женствена, пленителна композиция, изпълнена с нежност и сексапил.

Флаконът на парфюма е със същата форма, познат на феновете на Omnia, но в бледо розов цвят. Ароматът се предлага в обеми от 40 мл. и 65 мл .

Лице на рекламната кампания е литовски модел Едита Вилкевичут.