Нищо не стопля студените зимни дни по-добре от мисълта за топлото горещо лято.

Ето защо, слънчеви и зрели аромати, които се използват през лятото, са не по-малко актуални и през зимата. Техният жизнерадостен и колоритен характер привлича слънчево настроение и огрява зимата с особено лятно очарование.

Например, бранда Juicy Couture е създал истинска патфюмна симфония, която изкушава с пъстрата палитра на летните дни в Калифорния, като e инвестираl в създаването на два аромата с най-вкусната комбинация от сладки и погалени от слънчевите лъчи плодове и вълнуващи летни цветя.

Розовото шишенце на парфюма La La Malibu – съчетава в себе си освежаващи сладки акорди сок от мандарина и кристалчета розова захар.

Оранжевият Juicy Couture Malibu – придава бляскаво настроение на вечерно парти в Лос Анджелис, което се дължи на комбинация от богати нотки на сладка розова маракуя и топли акценти на бял жасмин.

Двата парфюма ще се предлагат в обем 150 мл с концентрация на тоалетна вода. La La Malibu и Juicy Couture Malibu може да бъде закупени от онлайн магазина за парфюми на Juicy Couture.

Рекламно лице на парфюмите е успешният топ модел Karlie Kloss.