Нов парфюм в колекцията на марката Tom Tailor

Колекцията на германската модна и парфюмерийна къща Tom Tailor присъства дамският парфюм, наречен Vanilla Blossom. Създателите на композицията са вдъхновени от цветовете на ванилията, които се отличават с красива форма и меки нюанси на цветовете. А те на практика не излъчват аромат.

В основата на букета Vanilla Blossom са залегнали пикантни листенца черна ванилия, допълнени от красив букет цветя. Съчетавайки се и преплитайки се по между си, ароматите създават превъзходна, оригинална и изненадваща композиция.

Флоралният парфюм е изпълнен с изразителни гурме нюанси. Той се характеризира с дълбоко, многопластово и наситено звучене. Ароматът е изграден върху три основни нотки: карамелени акорди, елегантни бели цветя и ванилови акценти, които заедно дават ненадминат ефект. Базовите нотки са допълнени със сладки изразителни акорди в съчетание с цитрусови и леки дървесни аромати.

Парфюмът се отваря с комбинация от касис, мандарина и лимон. В сърцевината на букета са се съединили в едно цяло нюанси на фрезия, жасмин и портокалов цвят. Шлейфът е на дървесни нотки, мускус, карамел, а ванилията завършва композицията.

Парфюм Vanilla Blossom на Tom Taillor се предлага в обем от 20 милилитра и е в концентрация на тоалетна вода.