Всеки човек възприема по различен начин миризмите, като особено чувствителни към тях сме ние жените.

Аз, като жена, бих казала, че миризмата на мъжкото тяло ми действа особено еротично и влияе на въображението ми. Ако преди хилядолетия мъжката пот е привличала жените, то днес, според мен е признак на нечистоплътност и сексуално отблъскване.

Мъжкият аромат, в допълнение с подходящ парфюм ми действа възбуждащо. Неподходящият и подбран без особено внимание парфюм, в съчетание с миризма на пот, предизвиква отвращение и липса на сексуален интерес у мен, дори мъжът да изглежда като римският Бог Аполон.

Мъжете понякога не осъзнават каква огромна роля има парфюмът, който използват, като начин на съблазняване и ухажване на една дама, защото той ни въздейства подсъзнателно на емоциите и чувствата.

Лошата миризма на партньора може да стане причина за неразбирателство в една връзка, а това от своя страна да доведе до редица други проблеми…

Ние жените, имаме огромна роля за това, как трябва да изглежда един мъж, но в никакъв случай няма да е достатъчно, ако той не спазва лична хигиена.

Обожавам мъже, които изглеждат чисти и спретнати, ухаещи на свежо и чисто и винаги се обръщам, някак си инстинктивно, след тях. Миризмата предизвиква различни сексуални асоциации и желания у мен и ми подсказва, че този мъж е джентълмен.

Марката мъжки парфюми, която най-много допълва представата ми за мъжественост са тези на Yves Saint Laurent. Веднага усещам и разпознавам този божествен пикантен аромат, но същевременно с ледено-студени акорди, които ме грабват и разтапят мигновено. Този еротичен за мен аромат, ми подсказва, колко чувствителен, романтичен и дързък може да бъде мъжът, който го притежава. Асоциацията е секс, секс и пак секс!

Мъже, не може да си представите колко въздействащ е този парфюм върху нас жените, готови сме да направим всичко за вас в този момент, дори и след това съжаляваме!

Според законите на природата, винаги оцелява по-силния. Ако един мъж познава и владее всички тези умения за прелъстяване на една жена, и знае как би могъл да привлече вниманието й върху себе си, например чрез правилно подбран аромат, то точно той ще бъде владетеля на нейното сърце!