Tresor In Love от Lancome

Вначалото на 2010 г. се появи в продажба творението на Lancome – парфюмът Tresor In Love, който стана популярна интерпретация на Tresor, създаден от парфюмериста София Гройсман (Sophia Groisman) през 1990 година.

Тази интерпретация на популярния аромат е създадена от парфюмеристите Доминик Ропион и Вероник Нуберг. Tresor In Love е женски парфюм, който се описва като плодово-флорална композиция с дълбок дървесен оттенък, който остава в базата.

Парфюмът се отваря с плодови нотки на нектарина, праскова, бергамот и круша. Сърцевината е съставена от композицията на турска роза и елегантен жасмин. Тя постепенно се преминава в базовите нотки, в чиято основа лежи кедър. Парфюмната композиция Tresor In Love без преувеличение може да се нарече невероятна.

Флаконът е висок, с деликатен розов цвят, с малка стъклена капачка. На гърлото на шишенцето има елегантна черна роза, която контрастира с деликатните нюанси на самия флакон.

Tresor In Love от Lancome се продава в шишенца от 30, 50 и 74 мл.

Този парфюм е идеален за младо романтично момиче, което обича да се забавлява и се радва на живота, момиче, в чието сърце има любов и с радост я дава на своя любим.

  • Връхни нотки: бергамот, розов пипер, круша и нектарини
  • Средни нотки: жасмин, роза от Таиф, теменужка и праскова
  • Базови нотки: мускус и кедър

Притежавам този парфюм от доста дълго време. Използвам го доста често. Ароматът е пудров, но не задушава, въпреки че в него има и флорални и плодови нотки, носа ми улавя повече цветята. От връхните нотки веднага усещам нектарината и бергамота, но те бързо изчезват и се появяват цветята… Този парфюм ми придава усещането за малка розова красота. Присъствието на кедър в базата прави аромата малко по-сериозен, но това не е водещо. Аз не чувствам мускуса. Tresor е доста траен, аз съм свикнала с него и понякога не мога да го усетя на себе си, а околните казват, че ароматът е забележим и много от тях го харесват.

Backstage