парфюм Moschus Wild Love

Любовта ни бе много специална – моята първа и неповторима любов.

Връзката ни продължи кратко, но това бе една голяма, страстна и изпепеляваща любов, изпълнена с много драматизъм и ревност. Аз бях толкова млада… едва на 19, а той имаше значителен опит след себе си, защото беше на близо 30 години. Запознахме се на едно международно изложение, на което аз бях преводач и офис-асистент в неговата фирма в началото на 90-те години. Фирмата му по това време презентираше нови козметични продукти в България, един от които бе този невероятен парфюм Moschus Wild Love ЕDT.

През една от романтичните ни вечери, той ми го подари. Нямам представа кой е производителя, но знам единствено, че в момента този парфюм може да се намери изключително трудно, защото се предлага в лимитирани количества. Не знам също и кой е и парфюмериста дръзнал да създаде този неповторим аромат, но поглеждайки към празното шишенце винаги ми напомня за най-красивите мигове от моя живот.

Връзката ни продължи близо 2 години, но беше от онази сладка любов, която те кара да “усещаш пеперуди в стомаха си”. Ревността я погуби. Разбрах го една вечер, след поредната сцена, като си казах, че нещата никога няма да се променят. Въпреки всичко, все още пазя това малко и сладко шишенце… Поглеждайки го всеки път, ми става толкова мило. Още усещам страстта, която изгаряше и двама ни… тази неповторима, дръзка и дива любов, също като наименованието му – WILD LOVE…