Michael Kors Gold Luxe Edition

Дизайнерът Michael Kors, известен със своя модерен спортно-градски стил, представи дамския аромат Gold Luxe Edition, който е продължение на линията Michael Kors Gold, издадена през 2011 г. Ароматът е секси, но не и спортен, тъй като представлява въплъщение на лукса, изразен не само в композицията, а и в перфектния дизайн на флакона.

Парфюм Gold Luxe Edition е стопроцентово обаяние, изтъкано от чисто злато и изключителен велур. Този аромат завладява, интригува и причинява леко напрежение между свежестта и наситената топлина. Атрактивен, луксозен и вдъхновяващ с настроение, той веднага фиксира вниманието при появяване в помещение, което го прави изключително елегантен и изискан.

Цветната композиция започва с ярки проблясъци на зюмбюл, които действат опияняващо. В сърцевината се долавят нотки на тубероза и гардения. Богатството на изкусителното съчетание се слива с акордите на сандалово дърво и създава трайно окончателно впечатление. Парфюмът е във флакон с правоъгълна форма, декорирана в злато – в обем от 50 и 100 мл.