Мабусин представи два нови аромата за жени от колекцията „Mauboussin”, чието начало беше положено от едноименния аромат Mauboussin през 2000 година. Новите парфюми Mauboussin A La Folie и Mauboussin Lovely A La Folie се описват като „химн на радостта, любовта и признанието, възвишени чувства на щастие и много смях… пълни с оптимизъм композиции, създадени за повдигане на настроението през целия ден…

Mauboussin A La Folie е с цветно-ориенталски аромат, създаден от парфюмеристите Беноа Лапоза (Benoist Lapouza) и Делфин Лебю (Delphine Lebeau). Композицията е изградена като съчетание на игривите и пенливи нотки на шампанско, сладки малини, розови листенца и карамел. Парфюмът се предлага във флакон със същата характерна форма, като на оригиналния Mauboussin. Ароматната течност е оцветена в розово. Предлага се във флакони от 30, 50 и 100 мл., концентрацията е Eau de Parfum.

Mauboussin Lovely A La Folie – светъл и весел цветно-цитрусов аромат, също разработени от парфюмерите Беноа Лапоза и Делфин Лебю. Базови нотки на композицията са калабрийски лимон, захаросани ябълки, бяла роза и бял мускус. Ароматът е наличен в обеми 30, 50 и 100 мл. в концентрация парфюм (Eau de Parfum).