Mary Greenwell с два нови парфюма за пролетта

98

Световноизвестният козметик и гримьор Mary Greenwell в началото на пролетта 2014 година представи своите два нови изключителни аромата. Те излизат от името на парфюмерийно-козметична къщата Mary Greenwell. Първият парфюм се нарича Cherry, а втория – Fire. Всяка една от композициите в шишенцата е с аромат на лимон и слива. Шишенцата са декорирани в същия стил като оригиналите им. Единствената разлика между флаконите е цветовата гама.

Ароматът Cherry ще бъде в червен флакон, а аромата Fire в оранжев. Cherry е цветно- плодов мек букет, предназначена за невероятните и прекрасни жени. В ароматът се чувстват леки сладки нотки. Основният нюанс на този аромат е вишна. Също така в парфюмът се долавят оттенъци на бергамот, къпина, мускус, ванилия, жасмин, бобова тонка, момина сълза, женско биле и листа пачули.

Парфюмът Fire е изпълнен с наситен, дълбок и богат дървесно-пикантен аромат. В него са ярко изразени ориенталските нотки. Този парфюм е подходящ за невероятните жени, а също така и за смелите и силни мъже. Над него е работил известният професионален парфюмерист Francois Robert.

Основните съставки на парфюма са акорди на кожа, индийско орехче, кехлибар, мускус, пачули, ветивер, роза, сандалово дърво, кедър, османтус, пипер, бергамот, жасмин, грейпфрут, шафран, кардамон и тубероза.

Първоначално тези парфюми бяха пуснати единствено във Великобритания, в търговската популярна компания Harrods. Парфюмите се предлагат в опаковки от 50 и 100 мл. в концентрация ЕDT.