Марката Lucky Brand с нов парфюм

260

Световноизвестната модна къща Denim, заедно с модната марка за спортни облекла Lucky Brand, лицензираха производството на парфюми, които са притежание на козметичната компания Elizabeth Arden. Те добавиха към своята колекция нова композиция под името Lucky Darling. Новият аромат е създаден за нежни и красиви дами. Разработката на този букет е дело на известният парфюмерист Laurent Le Guernec.

Фруктово-цветният аромат Lucky Darling съдържа умерен и лек универсален аромат. Основните нотки на парфюма са богати флорални акценти, допълвани от буйни изразителни плодови аромати, леки освежаващи акорди, в съчетание с дървесен аромат, цитрусови нюанси, звучащи на фона на сладникави и меки мускусни нотки.

Връхните нотки на парфюма са съчетание на мандарина, джиндифил и червено френско грозде. В сърцевината се долавят нотки на глициния, портокалов цвят и божур. Композицията завършва с нежни и умерени нотки на мускус, ветивер и дърво massoia. Парфюмът Lucky Darling се предлага в 100 мл. флакон EDT. От 2014 година се продава и във флакон от 50 мл. и 100 мл. под формата на рол-он.