Марая Кери пусна коледна колекция лакове за нокти

Зимните празници са провокирали певицата Марая Кери да създаде коледни лакове за нокти. За целта поп дивата е обединила сили с една от водещите компании в бранша – „OPI”.

Две трети от новата колекция на Марая Кери за „OPI” представлява вариации на класическите коледни цветове. Освен това към колекцията са включени много лакове с модерния ефект „течен пясък”. В резултат на този ефект ноктите придобиват матов оттенък, допълнен с блестящи частици.

Сред нюансите са „My Favorite Ornament” (Моят любим орнамент) с деликатен цвят на шампанско, както и „Разходка с шейна за двама”, който ще оцветите ноктите в дълбок шоколадов тон.

За по-екстравагантните Марая Кери предлага „Целуни ме в полунощ” (Kiss Me at Midnight” – наситен син лак, украсен с малки сребърни частици или „I Snow You Love Me”, който създава дискотечни ефекти по ноктите на притежателката си.

Новата празнична колекция лакове за нокти е на разположение на щандове на магазините „Ulta” от октомври 2013 година. Цената на едно флаконче е 9 долара.