Manifesto L’Eclat – новият аромат от Ив Сен Лоран

0
164

Компанията Yves Saint Laurent представи третия по ред парфюм от линията „Manifesto”, в която също стартира оригиналния „Manifesto EDP”, през 2012 година и „Manifesto L’Elixir” представен в началото на 2013 г..

Новата интерпретация е представена като „ново измерение”, с повече свеж и сияещ характер. Създателите на ароматното издание Anne Flipo и Loc Dong придават на композицията характерна зелена аура, олицетворяваща сила, женственост и чувство на стил на своите притежателки.

Парфюмната композиция „Manifesto L’Eclat” разкрива фини нотки на зелен чай, допълнени от цитрусови акценти като бергамот, нероли и пъпки от черен касис. Полупрозрачните венчелистчета от жасмин и фрезия, съчетани с червени рози и ароматни дървесни цветове, изпълват сърцевината на състава. Базовите нотки и хармонична ванилова сладост се съчетават с бобова тонка и мек кашмирен аромат на сандалово дърво.

Лице на рекламната кампания „Manifesto L’Eclat” става очарователната актриса Jessica Chastain, заснета от фотографите Mert and Marcus. Парфюмът се предлага в концентрация EDT.