Malin + Goetz представиха нови парфюми

0
61

Колекцията на американската верига аптеки Malin + Goetz е попълнена вече с нов аромат, който е предназначен както за деликатните и нежни жени, така и за мъжете със силен характер. Ароматът унисекс получава названието Dark Rum (тъмен ром). В допълнение към този аромат, марката пусна на пазара и ароматизирана свещ, чийто аромат е послужил за създаване на парфюма, заключен в миниатюрното шишенце.

Парфюмът е характерен със съвременните и традиционни фини естествени аромати.

Представителите на марката разказват, че в композицията се смесват няколко съставки, обогатени с наситени и дълбок- разностранни топли нотки. Dark Rum – това е съвременният, динамичен, тайнствен и тъмен аромат.

Парфюмът може да се използва като самостоятелен аромат, или в комбинация с Synthesized Lotus Root – парфюм на същата марка. Преплитащите се аромати оформят перфектен баланс между парфюмите. Връхните нотки на аромата са представени чрез комбинация от пресни цитрусови плодове, бергамот и сладникави акорди на слива, допълнена с акценти на кожа и ром. Композицията завършва с шлейф от ориенталски нотки – пачули, кехлибар, слива и сметана.

Парфюмът Dark Rum  се предлага на пазара в шишенце от 100 мл. и концентрация EDT.