Някои хора не изглеждат по-зле с възрастта, а напротив, с времето се разхубавяват, като доброто старо вино. Моделът Линда Еванджелиста е идеален пример за това. На 48 години тя чудесно позира пред камерите, рекламирайки новият атрактивен аромат, в който испанската модна къща Loewe възстановява два ключови момента: занаяти и традиции.

Супермоделът е избран за лице на най-новия парфюм на луксозната марка „Aura“, готов за пазара този месец и толкова прекрасен като Линда Еванджелиста. Канадският модел вече е била звезда в рекламна кампания на Loewe и сега повтаря опита си в многообещаващ парфюмен проект.

Елегантният му стил е въплъщение на ценностите на испанската парфюмна къща, а особеното очарование на Линда предава магията на съблазнителния аромат, създаден от парфюмериста Хуан Педро Абениакар (Juan Pedro Abeniacar). Парфюмите са поставени в стилен флакон, различават се бергамот в комбинация с виолетови листа, жасмин, нарцис и рози, както и фруктови примеси от плодове касис.

Линда Еванджелиста стана героиня на рекламната кампанията, заснета от фотографа Хуан Мануел Макаро (Juan Manuel Makarro), добавил наред със статичните снимки и кратко видео, в което моделът се разхожда по улиците на Мадрид.