Les Royales Exclusives Gilded Edition

Една от най-старите парфюмерийни къщи в Лондон възстановява лидерството си в производството на ограничен тираж на флаконите “Les Royales Exclusives Gilded Edition”, покрити с истинско злато. Като се има предвид индивидуалният подход, шишенцето е ръчно изработено, в най-добрите традиции на козметичната къща, като може да бъде украсено според желанието на клиента, с фамилен герб или други отличителни знаци.

Ултра-изключителният флакон може да бъде запълнен с парфюм от разкошната серия Royal Еxclusives. В допълнение, позлатеното издание идва с безплатен 50 мл спрей, увит в злато и релефна италианска естествена кожа, с фамилен герб на марката Creed. Той е в нечуплива опаковка, идеална за пътешествия, като позлатеното стъклено шишенце ще бъде чудесно допълнение към тоалетката или камината.

Les Royales Exclusives Gilded Edition спрей

Позлатеният флакон е достъпен на цена 5000 долара. Основана в Лондон през 1760 година, къщата The House of Creed се занимава с продажбата на аромати, предназначени за британските и европейски кралски особи и е обявен за официален доставчик на кралица Виктория. Creed обслужва също съвременни знаменитости и политици, като John F. Kennedy. Днес Creed продължава да разширява границите на ароматните изобретения, създава повече от 200 ароматни шедьоври.