парфюм Ortensia

Към активите на известната италианска парфюмерийна и козметична къща L’Erbolario бяха добавени два нови продукта. Те са създадени специално за предстоящите зимни празници. И двата аромата са за фини и изтънчени жени. Наричат се Ortensia и Ombra di Tiglio.

Всеки аромат е пуснат в лимитирана серия. Въпреки това, те допълват цялата ароматна колекция, която се състои от гелове, лосиони, ароматни свещи, лосиони, дезодоранти, парфюми и дори салфетки. Всички тези продукти са създадени на базата на тези изключителни аромати.

И Ortensia и Ombra di Tiglio купувачите могат да закупят в концентрация EDT. Те са красиви, елегантни и с изтънчен аромат. И двете композиции са посветени на красивото цвете Хортензия. В сърцето на аромата Ortensia и Ombra di Tiglio акцентът е поставен върху това прекрасно цвете, а в основните нотки на втория аромат се долавя мирис на липа.

Парфюмът Ortensia е изключително нежен и женствен. В него се долавят тънки сладки нотки. Основен акцент на този аромат са флоралните елементи, допълнени от изтънчен мускус и леки освежаващи нотки в съчетание с акордите на жълти цветя и зелени тревисти аромати. В състава са включени следните компоненти: бял мускус, ванилия, иланнг-иланг, хелиотроп и хортензия. Парфюмът се предлага в шишенце с обем 100 мл.

Парфюм Ombra di Tiglio

Парфюмът Ombra di Tiglio и изпълнен с наситени цветни акценти. В допълнение към него се долавят акорди на бели цветя, цитрус, амбра, в съчетание с леки и умерени сладки медени нюанси.

В началото на деня парфюмът е представен от аромата на лимонова кора, която с течение на времето се превръща в смес от акценти на липови цветя и лилии. Към края на деня, се долавят нотки на амбра.

Парфюмът се предлага в шишенца от 50 и 100 мл.