Много хора свързват козметиката с продукти, които само маскират недостатъците. Козметиката Vichy съчетава в идеално съотношение природната красота и здравето. Само здравата кожа може да изглежда перфектно, естествено, хармонично, с няколко години по-млада.

Лечебната сила на природата в козметиката Vichy

Лечебните свойства на цялата козметична линия Vichy се постигат със силата на природните елементи, които влияят върху всяка клетка. Термалната вода, върху чиято основа са създадени всички козметични продукти, провокира съживяването на естествените функции на кожата, кара я да се излекува по-бързо и да се подновява. Във всяка възраст човешката кожа произвежда вещества, които помагат да се справи с процеса на стареене и увяхване. Замяната на този процес с декоративни козметични кремове, тонални основи и др., може да предизвика влошаване: кожните клетки не могат да се справят с обменните процеси, клетката се свива, кожата става отпусната.

Козметиката от Vichy допринася за изпълването на всяка клетка с нужното количество влага, солите от естествен произход помагат за премахването на загрубелите тъкани, а полезните микро минерали допринасят за активиране на естествения процес на регенерация. Основната цел на козметиката е да помогне на кожата ви да се справи с естествения процес на стареене, управлявайки скритите възможности на организма. Здравата кожа е най-доброто украшение.

Регенерираща козметика със силата на природата

Усещането за комфорт и свежест през целия ден е в резултат на взаимодействието на правилния подход и използването на висококачествени козметични продукти. Vichy се справя със задачата. На всички етапи на регенерацията козметиката има пряко въздействие върху дълбоките кожни слоеве. Размерът на клетките се увеличава по естествен начин, бръчките се изглаждат, създавайки идеално равномерен тон на цялото лице. Голямото съдържание на витамин Е и мицеларни частици създават защитна бариера срещу стресовите фактори и въздействието на вредните вещества върху кожата като цяло. Природната красота е най-добрият комплимент за вас!