Козметика и парфюмерия клас „лукс

1
Цена: 10 000 долара

Ароматизирано колие на Loree Rodkin for Kilian All Pavé Shield Necklace

Не много отдавна влязоха в продажба произведенията рожба на сътрудничеството между бижутера Лори Родкин и парфюмериста Килиан Хенеси, които заедно създадоха ароматизирани бижута. В медальона е вградена специална сфера, която трябва да напълните с вашия любим аромат на Kilian, който се предлага безплатно с колието.

2
Цена: 1 115 долара

Крем за лице Guerlain Orchidée Impériale Black the Cream

Линията Orchidée Imperiale на Guerlain и така не е евтина, а топ продуктът на колекцията кремът Black the Cream, се използва от Ким Кардашиян. Изследователите са тествали всички орхидеи в света (над 30 000) и са избрали сорт от Перу, което има най-впечатляващ ефект върху човешката кожа.

3
Цена: 1 095 долара

Крем за лице 111Skin Celestial Black Diamond Cream

Друг крем за лице с цена над хиляда долара е на сравнително младата марка 111Skin, чиито продукти са базирани на екстракт от черни диаманти, които се противопоставят на силите на гравитацията. Точно тях използват космонавтите след полети, а и ние можем да усетим силата им на въздействие върху тонуса на кожата на земята, разбира се, ако можем да си ги позволим.

4
Цена: 2 500 долара

Маска за лице Kristals Cosmetics Diamond Select Anti-Gravity Spark Mask

Друга марка, която прави козметика от диаманти – това е Kristals Cosmetics. Перлата в тяхната линия е маската за лице Diamond Select Anti-Gravity Spark Mask, която ексфолира кожата, подхранва лицето с колаген и също неутрализира силата на гравитацията.

5
Цена: 10 500 долара

Парфюмът Clive Christian Absolutes Sandalwood Inspired by No 1 Perfume

Парфюм Absolutes Sandalwood Inspired by No 1 Perfume от Clive Christian за десет хиляди долара – това са 100% есенциални масла от сандалово дърво, мускус, амбра и кожа. Звученето на този аромат е сравнимо с покупката на нов автомобил Nissan Versa.

6
Цена: 1 300 долара

Серум за лице Kristals Cosmetics Ruby Super Facial Serum

Още един продукт на Kristals Cosmetics серум за лице Super Facial Serum. На пръв поглед, неговата структура е съвсем проста: това са витамин С и масло от жожоба, но ефектът от тези съставки е значително подобрен, когато диамантите влязат в действие.

7
Цена: 1 500 долара

Шампоан Philip B 25th Anniversary Russian Amber Limited Edition Collection

В действителност, това е крем шампоан Philip B, но в един празничен комплект за 25-годишнината на марката. За лоялни клиенти брандът пусна продукт, украсен с кристали Сваровски, а за да се направи ритуалът по измиване на главата още по-разкошен, пакета включва перлена лъжица в стила на тези, които са били употребява ни в семейството Романови.

8
Цена: 1 140 долара

Крем за лице La Prairie Cellular Cream Platinum Rare Ultimate Rejuvenating Cream

Крем за лице за над хиляда долара предлага и швейцарската компания La Prairie. Цената на Cellular Cream Platinum Rare Ultimate Rejuvenating Cream се оправдава от патентованата технология climate-control, с чиято помощ и така подхранващите съставки се адаптират към всякакви метеорологични условия, влажност и атмосферно налягане.

9
Цена: 1 500 долара

Парфюмът на Norell New York Baccarat Parfum Bottle

Цветния аромат Norell New York неотдавна влезе в продажба в тираж само 500 бройки. За тази лимитирана серия флаконите са направени от майстори на марката Baccarat.

10
Цена: 1 500 долара

Комплект за грижа за кожата Retrouve Collection Limited-Edition Gift Set

Компанията Retrouve нарича своята козметика „гардероб за кожата“ и уверява, че четирите продукта – серум за кожата около очите и два крема – са всичко, от което имате нужда, за да запази лицето си в перфектно състояние. Опитайте да се убедите в това за 1 500 долара.