Flowerbomb Victor and Rolf

Избирайки подарък за свекървата много важно е да „попаднете в целта“ – в крайна сметка това е най-важната жена в живота на съпруга ви. Парфюмите могат да бъдат запомнящ се, ефектен подарък: красив флакон, приятен аромат…

В същото време, изборът на аромат е много субективен. Дори и най-елегантната композиция, която е призната за парфюмен шедьовър, не винаги се харесва на всички. Въпреки това, съществуват надеждни начини за решаване на този пъзел. Ето само няколко от тях:

1Нейните любими парфюми трябва да бъдат в подаръчно изпълнение

Начините да узнаете парфюмните предпочитанията на свекървата, без да задавате директни въпроси, са ясни.

Името на любимия й аромат може да знае вашия съпруг. Някои жени пазят парфюмите си на явно място, така че лесно можете да прочетете написаното на флакона. Опитайте се да завържете разговор за парфюми – (важното е, тя да не разбере защо го правите).

Притежателките на добре развити дипломатически умения със сигурност ще успеят да разберат не само името на любимия й парфюм, но и парфюмните мечти на роднините й (парфюми, които тя обича, но не може да си ги позволи). Е, ако се смятате за експерт може да успеете да идентифицирате парфюма по аромата, който често я придружава.

Името вече е известно и можете да закупите този парфюм в обикновено флаконче. Но преди да купите, обърнете се към нашия мениджър: възможно е да има подаръчно издание. Такива елегантни флакони излизат от време на време за много известни парфюми (например, Flowerbomb Victor and Rolf, Guerlain Idylle и Jean Paul Gaultier). Също така е подходящо да се купи парфюм в красива опаковка, включително с душ линия.

2Ароматите от младостта й, известни марки

Проверената от времето класика има безспорни предимства.

Безпогрешен вариант могат да бъдат парфюмите на Chanel. Не е задължително това да бъде безсмъртния Chanel №5. Можете да опитате Chanel №19 с шипровата му зеленина или Coco Chanel с цветовете на нар, бобова тонка и мускус.

Приятни спомени носи L’Air Du Temps от Nina Ricci с жасмин, гардения, роза и сандалово дърво. Ако свекървата и днес се чувства като покорителна на сърца, ние можем да предложим на легендарния Guerlain Shalimar.

3Класически аромати

Има универсални парфюми, които се харесват почти на всички. Това, например, е Dior J’Adore. Букетът от внимателно подбрани цветове вече повече от 10 години попада в първата петица на най-продаваните аромати. Също така и съвременната класика – 5th Avenue на Elizabeth Arden с цветна композиция и лека ориенталска база.

Флоралният Chanel Allure притежава женственост, привлекателност, но при това е доста приятелски, ненатрапчив. Друг е характерът на Dolce &Gabbana Sicily – тези парфюми са за уверената в себе си, дори напориста жена. Интересен е и Lacoste Pour Femme със своето съчетание на цветове, дърво и мускус.

4Парфюми от същата група, към която принадлежи любимия й аромат

Ако искате да поглезите свекървата с нещо новичко, тогава изберете парфюми от семейството на любимия й парфюм. За властните жени са подходящи шипър ароматите, а ако свекървата обича да подчертава своята женственост, се струва да опитате нещо от източните аромати.

5Парфюми с нейната любима нотка

Възможно е свекървата да не е равнодушна към аромата на конкретно цвете или плод. В „статии“ раздел има няколко ревюта на подобни състави. Те позволяват да изберем парфюм с роза, момина сълза, жасмин, както и шоколад, малини, ягоди, ягоди (последните са по-подходящи за тези жени, които се чувстват млади).

И разбира се, колкото е по изящна и богата опаковката, толкова по-добре. Ефектният флакон (например, Bvlgari Jasmin Noir) свекървата ще се запази, дори когато парфюмът свърши.