Изборът на парфюм не е лесно нещо! Ние трябва да бъдем прелъстени от аромата и очаровани от цялостния външен вид на парфюмa. Плодове, цветя и свежест, как да намерим и направим правилния избор?

Невъзможно е да изберем парфюм без да го тестваме

На първо място, ние ви препоръчваме да избягвате да закупувате парфюми преди да сте усетили аромата в някоя парфюмерия.

Ние избираме парфюм, но той също така ни избира! Някои кожи могат да превърнат един аромат в друг, което създава впечатление, че той не съществува. Изборът на аромат се прави в зависимост от вашите вкусове, желания, обстоятелства и отделяне на парфюма върху кожата ви…

В парфюмерията е излишно да подушвате повече от 3 или 4 аромата! Вашето обоняние става наситено, но може да използвате малък трик – направете малка пауза помирисвайки кафе на зърна.

Бъдете търпеливи при намирането на вашия парфюм

Изисква търпение да намерите аромата, който ви въздейства. Не бъдете импулсивни при закупуването, за да не бъдете разочаровани. Също така може да се насладите на миризмата на парфюма за един ден, а на следващия изобщо да не я харесате и обратно. Нищо не ви пречи да тествате миризмата на парфюма в продължение на няколко дни. Не бързайте!

podhodiasht parfium

Всяка кожа има своя парфюм

Няма специфичен аромат за брюнетки, блондинки и червенокоси! Кожата е това, което предизвика разликата. Ето защо ароматът може да се различава на един или друг човек.