Известната и популярна модна къща Jimmy Choo попълни своята колекция с още един нов аромат, който се нарича Flash London Club. Композицията се предлага в лимитирани количества под названието Flash.

Парфюмът е предназначен за прекрасните, изтънчени и независими жени. Той въплъщава атмосферата и духа на развлекателните нощни клубове в Лондон, който днес се считат за централно място на съвременната електронна музика. Над аромата работи известният парфюмерист Chrisine Nagel.

Фруктово-цветният коктейл Flash London Club има мека мускусна основа. Той става отражение на музикалната композиция. Съдържа свежи, ярки и искрящи оттенъци на плодове, цитрус, преминаващи с течение на времето в ритмични нотки на бели цветя, главно място от които заема туберозата.

тубероза

Композицията завършва с меки дървесни мускусни оттенъци.

Ароматът Flash London Club е на пазара от 2014 година. Той се предлага във флакон от 100 мл. в концентрация EDT.

1 КОМЕНТАР

  1. Силен и натрапчив парфюм, в никакъв случай не бих го препоръчала за ежедневна употреба, най-вече за тези дами, които биха го използвали на работното си място. Бих определила аромата като мускусен, но в никакъв случай не и цветист или дървесен. На мен лично ми мирише на тамян примесен с бонбони, а тази миризма не ми допада.