Свеж, модерен, елегантен аромат за истински, стилни и уверени мъже. Визитната картичка на един истински мъж е една щастлива жена до него. Нека вашата жена бъде във възторг от аромата, от който в един миг може й се завие свят. Вие и вашето единствено момиче на мечтите ви ще се завъртите в ураган от свежест и плодове.

Увереният и впечатляващ темперамент на притежателя на парфюма се подчертава от първоначалните акорди на цитрусовата свежест на грейпфрута, лимона и горчивия портокал, с изненадващ плисък на жизнерадостни акорди на сочни ябълки. Острота и увереност на композицията придават централните акорди на горчиво-пикантен джинджифил и топлите, почти гурме акценти на прясно смляна канела.

Мъжката строгост и изразителната харизма на аромата идва от знойните, малко сухи и опушени нотки на ветивер, които правят на парфюма по-дълбок, силен и запомнящ се.

Този парфюм на Hugo Boss е подходящ, както за през деня, така и за и тъмните лунни вечери, за ежедневни разходки и особено за важни бизнес срещи.

Харизматичните и елегантни представители на силния пол със сигурност ще бъдат възхитени от великолепния парфюм Boss Bottled Tonic на Hugo Boss.

Потопете се в един свят, където царува свежестта и релаксацията, плодове и подправки, в който няма суета или проблеми. Ароматът може да превърне живота ви в пътешествие по водно-плодов бряг.