Много често, влизайки в парфюмериен магазин, върху мен “връхлитат като орлици” досадни и не толкова добре обучени и компетентни продавачки. Предполагам, че се е случвало на всеки един от вас, още щом прекрачи прагът на магазин за парфюми “да се насади” на подобен тип персонал, който вместо да ти помогне в избора на парфюм, те обърква още повече.

Какво правя, когато попадна под прицела им – или излизам, или най-учтиво ги моля да ме оставят сама да направя своя избор. В стремежа си да накарат клиента да закупи парфюм, те натрапват своите предпочитания, което лично мен страшно много ме отегчава и изнервя.

По принцип, когато избирам парфюм за себе си, се доверявам на инстинкта си и никога не се съобразявам с мнението на мои приятелки и модни тенденции.

Понякога разчитам на мнението на моя съпруг, защото както знаем то е много важно за нас жените – все пак всяка жена се стреми да бъде харесвана от противоположния пол. Парфюмът е нашият огледален образ, той е визитната картичка за всяка една от нас.

Благодарение на правилно подбраният аромат, всяка жена оставя незабравим спомен след себе си, а също чрез него изразяваме още повече нашата сила и сексуалност.

Случвало ли ви се е, разминавайки се с едва забележима дама на пръв поглед, да се обърнете след нея, грабнати от незабравимия й шлейф от аромати? Естествено, че дори и на нас ни се приисква да я спрем и да попитаме за марката парфюм, който използва.

А в случая, точно този воал от аромати, оставя трайно отражение у мъжете и въздейства върху тяхната сексуалност и фантазии.

Женското настроение, както знаем всички е много променливо, то влияе изключително много при избора ни на парфюм.

Най-любимите си парфюми обикновено избирам в състояние на емоционален срив, сякаш с това се опитвам да докажа присъствието си на жена, за това колко съм силна, независима и секси. Избраните в такива моменти аромати ме правят още по-решителна, те разкриват част от моята същност – нежност и романтичност. Любимият ми Guilty на Gucci… или J’aDore на Christian Dior – тези толкова женствени, елегантни и изискани аромати, които пленяват завинаги със своята топлина, съблазън и изисканост. Обожавам ги! Понякога ги изоставям за по-продължителен период от време, защото ми омръзват, но след време се връщам обратно към тях, привлечена от неустоимото им излъчване!

Мили дами, винаги се доверявайте на инстинкта си при избор на парфюми, нека той да присъства и допълва задължително вашият имидж! Гледайте на него, като начин за себеизразяване или както казва великата Коко Шанел “жена, която не ползва парфюм, няма никакво бъдеще!” Парфюмът – това е вашият ключ към успеха!