Парфюмите с феромони са създадени за хора, които искат да си купят нови усещания в едно флаконче. Много магазини предлагат да купите парфюм с феромони, но не съобщават, че в съвременната парфюмерия много рядко се използват хормони от хора и животни. Днес са създадени синтетични феромони, в които превес имат свойствата за привличане на противоположния пол.

В действителност, всички феромони имат различни ефекти върху хората: някои ги възприемат неутрално, на други те абсолютно не се харесват и ги настройват „против”, и само една трета от хората са способни да възприемат тази парфюмерия точно по начина, за който е предназначена.

Струва си да се замислим, дали производителите са в състояние да възпроизведат парфюми с човешки феромони в десетки литри, за да може да си ги купи всяка жена. Ето защо парфюмите често съдържат феромони, които се състоят от молекули на животни. Затова покупката на такива парфюми не винаги води до желания резултат. Резултатът от използването им може да бъде непредсказуем.

Няколко интересни факти за парфюмите с феромони

  • Да вярно е, че феромоните имат мирис, но той е толкова трудно доловим, че ако ви казват, че ароматът се дължи на феромоните, не вярвайте, това е фалшификат.
  • Феромоните се разпадат във въздуха за броени минути.
  • Парфюмните феромони напълно блокират дейността на собствените феромони.
  • Ако искате да си купите парфюм с феромони, то внимателно проучете неговия състав и се уверете, че не съдържа алкохол, тъй като спиртът разрушава естествените феромони.

Не е задължително да купувате непременно парфюм с феромони, тъй като има голямо разнообразие от аромати, които съдържат вещества, способни да подлудят вашия партньор. Например, ароматът на мускус омагьосва всеки втори, а всеки четвърти се очарова от сандаловия шлейф. Ако внимателно изучите предпочитанията на своя избраник, можете да изберете аромат, пред който той наистина няма да бъде в състояние да устои. Подсъзнателното отношение към парфюмите на всеки е строго индивидуално…