Марката Scorpio е общопризната марка мъжки одеколони, които се предлагат на масовия пазар във Франция. През есента на миналата година е разработен нов мъжки парфюм Instinct Tribal. Създател на формулата е известният парфюмерист Оливие Полж, които помогна да се увеличат приходите на ароматната колекция Scorpio до тези на модна къща Chanel.

Сложният и в същото време изгарящ двойствен образ, съчетава в себе си дървесни нотки, топлина и чувственост. Той открива нотки на бял пипер, босилек и прясна мента, които в сърцевината се смесват с острия и пикантен кардамон, индийско орехче и виолетки. Композицията завършва с нотки пачули, светло дърво и минерален мус.

Instinct Tribal Scorpio

Ултра мъжественият аромат Instinct Tribal, подобно на пикантните храни, освобождава ендрофини в мозъка, което позволяват по естествен начин да се обхване човешкото чувство на щастие и благополучие, траещо до няколко часа. Той се предлага в черно шишенце от 75 мл., украсено със златен скорпион на цена едва от 10 евро.

Рекламната кампания на аромата принадлежи на мъже с татуирани скорпиони. Брандът планира да създаде по-динамично представяне, като разчита на целевата група мъже от 15-49 години.