Idole d’Armani от Giorgio Armani

Създателите на Idole d’Armani го наричат „знак на почит към женствеността, израз на благодарност към всички жени, които в продължение на много години са служили като източник на вдъхновение за Armani”. Парфюмът е с пикантен цветен аромат, разработен от парфюмериста Бруно Йованович. Композицията се основава на нотки на клементина, круши, джинджифил, шафран, жасмин, роза, пачули и ветивер.

Този парфюм получих като подарък, който е двойно по-приятен, че беше от майка ми. Тя е жена с вкус и предпочита да не прави глупави подаръци. Нашите предпочитания относно парфюмите са почти винаги едни и същи, затова харесах и аромата на парфюмната вода Idole. Желаещи да бъдем забележими, ние създаваме нашия имидж с грим, прически, дрехи и аксесоари. Но като правило, образът няма да бъде пълен, ако не го завършим с капка красив парфюм. По мое мнение парфюмът Idol може да бъде капката, която да допълни картината. Образът е строг, класически, както и цялата първа линия Haute Couture на Giorgio Armani.

Ароматът се разкрива в течение на целия ден, устойчивостта му е към 8 часа. Шлейфът е дълъг и изискан. Сладките нотки отминават много бързо и остава магията. Мъжете обичат точно това. Магнетизмът е присъщ на ароматите от Armani. Аз забелязах това още от дните на Armani Code, когато не оставаха безразлични мъже в случаите, когато бях с този парфюм. Разбира се в него не присъства тази дълбочина, която е присъща на селективните парфюми, но никой не иска това. Понякога просто искаме да помиришем нещо хубаво и не обременително за себе си и околните. Idole d’Armani от Giorgio Armani отговаря на тези изисквания. При това със сигурност някой ще ни попита: „Какво е това, което мирише толкова добре?

Освен парфюмна вода от Armani предлагат и ароматен крем за тяло (идентичен по мирис с парфюма и трайността му е отлична), а също и ароматен душ гел.